dilluns, 1 de febrer del 2021

OBERT EL `PLAÇ D'INSCRIPCIÓ PER ALS ASSISTENTS A LES IV JORNADES D'INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES DOCENTS A L'ÀREA D'EDUCACIÓ PLÀSTICA, VISUAL I ARTÍSTICA

 

ATENCIÓ, ATENCIÓ! 

Des de l'1 de febrer queda oberta la inscripció com assistent a les IV JORNADES D'INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES DOCENTS A L'ÀREA D'EDUCACIÓ PLÀSTICA, VISUAL I ARTÍSTICA

Va ser una pena no poder finatlitzar el treball que des del CEFIRE Artisticoexpressiu, l'IVAM i l'AVPD vam desenvolupar el curs passat, però aquest any si que van endavant, ens hem adaptat, què és el que pertoca. 

La novetat és el format online, encara que s'està barallant l'opció de semi presencialitat, malgrat que la situació que s'està patint ens fa preveure que serà totalment en línia. Anirem informant al respecte.

Se celebraran els dies 17 i 24 d'Abril en horari de 10:00 a 14:00. La base de comandament serà l'IVAM. En quant tinguem l'escaleta definitiva la penjarem ací al blog.

Disfrutarem de les experiències de companys i companyes que de segur us donaran idees per a realitzar amb els vostres grups. Però encara no desvetlem quins seran, heu d'esperar una miqueta més... 😏.

El que si ja sabeu o podeu conéixer és als ponents centrals que són els que vam proposar el curs passat: Lluc Majol, Josep Maraia, Clara Mejía i Luz Beloso.

De segur tots els intervinents ens brindaran moments de bona vibra i ens carregaran les piles, aneu a veure.

Podeu apuntar-vos com assistents i fins al 30 de Març al següent enllaç del CEFIRE Artisticoexpressiu:

INSCRIPCIÓ A LES JORNADES

Anem endavant.

L'Art educa

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada