dimecres, 4 de novembre del 2020

IV Jornades d'Intercanvi d'Experiències Didàctiques a l'Àrea de l'Educació Plástica, Visual i Audiovisual. Inscripció de propostes durant el període de confinament.


Benvolguts educadors de l'àmbit plàstic. Volem comunicar-vos que les Jornades d'Intercanvi que es vàren suspendre el curs passat es reprendran aquest curs en format telemàtic. Se celebraran els dies 17 i 24 d'abril al matí. L'equip organitzatiu tindrà el centre operatiu a l'IVAM.
El programa sofrirà alguns canvis de logística a causa del nou format, però es mantenen tant els ponents com les experiències. També els assistents.
A més a més s'afegiran 3 noves propostes didàctiques. Volem convidar a docents que hagen fet una docència innovadora i creativa durant el període de confinament.
És per això, que emetem aquesta cridada a tots aquells docents interessats a fer valdre i difondre la seua tasca, que pense que pot interessar a l'àmbit educatiu allò que heu fet amb els alumnes de forma telemàtica haurà d'emplenar el formulari d'inscripció següent: Inscripció a IV Jornades d'Intercanvi. Període de confinament.
Fem extensa la crida als docents que tinguen al cap alguna experiència feta per col·legues i que meresca conèixer-se per tots nosaltres, només heu de fer arribar el enllaç del formulari d'inscripció a la persona en qüestió per a què ens envie la seua proposta. Estem oberts a qualsevol idea creativa que ens inspire.
De totes les propostes s'escolliran 3 que es presentaran en format petxacutxa, en 6'40" minuts explicaran les propostes que se certificaran pel CEFIRE Artisticoexpressiu. Les intervencions seran de 10 minuts màxim amb algunes preguntes dels assistents.

Per a qualsevol aclaració podeu enviar un correu a l'AVPD.

Animeu als companys i/o animeu-vos a participar.

L'Art educa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada