dijous, 7 de novembre del 2019

Dibuixar al so 2019. La culpa és de Yoko Ono

Ja només queda una setmana per a la realització d'aquesta activitat multicentres que molts de vosaltres conegueu i uns altres aneu a participar amb els vostres alumnes. 

Com s'ha dit en altres entrades aquest any col·labora en la organització l'artista multidisciplinar Lucia Peiró que ha donat una volta més de femella a aquesta activitat que porta 5 anys realitzant-se. 

Lucia ha partit de la línia i amb la influència del moviment fluxus i el llibre de Yoko Ono (Pomelo) com a punt d'eixida, ha plantejat un dia de convivència dels professors i alumnes de diferents instituts amb els museus del Consorci (CCCC) a les tres províncies de la nostra Comunitat. Les accions performatives i jocs "Pomelo" que han ideat els nostres alumnes seran el detonant perquè esta jornada lúdica siga una manera de portar l'art contemporani com a pràctica als estudiants de secundària i gaudixen amb ell.



Ja quasi tenim el fanzine del event maquetat. Recordeu que cada institut haurà de fer les còpies per als seus alumnes, a més a més, aquells que tinguen programats jocs Pomelo hauran de fer còpies de les instruccions dels mateixos.
Solament quedarà que participem tots el pròxim dia 14 de novembre al Centre del Carme de València, a les Cigarreres d'Alacant i al Museu de Belles Arts de Castelló. 


Vos esperem per a divertir-nos, conviure i deprendre amb el Art.

Perquè, l'Art educa 

FLUXUS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada