divendres, 25 de maig del 2018

DIBUIXAR AL SÓ, CONTINUEM...

De segur que totes i tots recordeu que en novembre tenim una cita amb el dibuix, la música, la pintura, la dansa, les ARTS...

Bé, per supossat que des de l'AVPD anem a continuar treballant colze a colze amb el Consorci de Museus, el CEFIRE, els Conservatoris, i amb totes les institucions que estiguen per alló de formar al nostre alumnat amb un concepte integrador de les arts a l'educació.

L'any passat van tindre, a banda de la participació de centres de Secundària i Batxillerat, alumnat i professorat de la EASD, i fà tres anys va vindre alumnat de BBAA i també de Primaria...
Vorem per a aquesta pròxima edició, si podem contar amb més institucions musístiques, més música, més ball, més alumnat. Abans de finalitzar el present curs començarem a dissenyar la convocatòria de 2018.

Mentre tant, vos deixem el video de la edició 2017, per tal que pugueu gaudir del que van fer durant tres dies a l'edició de València.


Vos recordem que al Museu de Belles Arts de Castelló també es va fer aquesta acció performativa, així com a altres localitats del territori de les tres provincies valencianes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada