dissabte, 25 de juliol del 2015

Reunions amb el sindicats

Durant aquesta setmana diferents components de la Junta Directiva ens hem estat reunint amb els diferents sindicats. Fins ara ens han atés en FETE-UGT, CCOO, CSI-F i STEPV, manca reunir-nos amb ANPE la setmana vinent.

Les entrevistes han estat enfocades, en primer lloc, a donar-nos a conéixer i, també, a establir amb els sindicats un primer contacte per comunicar-los les nostres inquietuds, preocupacions i objectius.

En les reunions ens han informat sobre les recents meses sectorials, incloent-hi l'extraordinària d'aquesta setmana, a les quals hem arribat tard com a associació per poder presentar les nostres pròpies mesures pal·liatives en relació a la situació dels desplaçats i suprimits, tema principal en aquests moments.

Els sindicats ens han informat que han presentat les reclamacions corresponents i han denunciat la situació que travessa la nostra especialitat; en aquest sentit ens ha paregut interessant la proposta de FETE de recuperar hores de EPV en ESO.

Amb cadascun d'ells hem tractat les estratègies que ha de seguir l'associació per poder intentar arribar a acords amb Conselleria. En tots han reiterat que hem de ser nosaltres com associació qui els presentem les nostres propostes ben sintetitzades perquè ells, amb posterioritat, les puguen transmetre en les corresponents meses negociadores.

Finalment, ha estat comú a tots ells, la voluntat col·laborativa i s'han mostrat disposats a oferir-nos ajuda, informació, difusió de l'associació a través de les seues pàgines web, així com cedir-nos espais per a esdeveniments, reunions, etc. CSI-F, per exemple,  ha inclòs la reunió amb l'associació com a notícia rellevant a la seua web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada