dilluns, 28 de juny del 2021

#ULLALART

Com bé sabeu la nostra assignatura de plàstica torna a trobar-se en perill, ja que la nova llei d'educació no reconeix la importància que realment té la educació plàstica per a tot el nostre alumnat. 
Novament, ens deixa en una situació d'incertesa 🔮 i desemparament que pensem, no podem tolerar.✊🏼
És per això que s'inicia aquesta campanya des de l’Associació Valenciana de Professorat de Dibuix ✏️ per tal de donar visibilitat a la plàstica com a matèria fonamental que és i reivindicar la seua presència inqüestionable. El símbol que s'ha triat per representar aquesta reivindicació és l'ull, ja que representa la peculiar manera de mirar que tenen els artistes i que serveix per poder analitzar el món que ens envolta des d’un punt de vista tècnic 📐i artístic 🎨 amb el llenguatge universal de la plàstica.
Vos demanem a tots els professors que, si ho considereu oportú, feu difusió d’aquesta campanya entre la resta de professorat de l’assignatura de plàstica i participeu activament.
A banda d’aquesta activitat proposada, seran ben rebudes totes les propostes artístiques de suport relacionades amb la manera de mirar dels artistes 👁️ que servisquen per a reivindicar la vàlua fonamental de l’educació plàstica, visual i audiovisual (dibuix, il•lustració, disseny, escultures, treballs artesanals, murals, performances, creacions audiovisuals…)
Aquesta primera fase reivindicativa, vindrà acompanyada d’altres accions que culminarà amb una concentració el 9 de juliol baix del balcó de l'Ajuntament, a la qual esteu tots convidats i convidades. 
Moltíssimes gràcies i ara més que mai, necessitem el vostre suport i implicació si considereu que l’educació plàstica és una matèria fonamental i insubstituïble. 💪
Pots seguir la nostra reivindicació als següents canals:
- Instagram i Twitter: @avpdibuix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada