dilluns, 2 de desembre del 2019

IV JORNADA D'INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES DIDÀCTIQUES A L'ÀREA D'EDUCACIÓ PLÀSTICA, VISUAL I AUDIOVISUAL

COMPANYS I COMPANYES!! 

S'OBRI TERMINI D'INSCRIPCIÓ DE PROPOSTES DIDÀCTIQUES INNOVADORES PER A LA IV JORNADA D'INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES A LA NOSTRA ÀREA.

Com tots els anys, des de fa ja quatre, organitzem juntament amb el CEFIRE Artísticoexpressiu i l'IVAM una jornada en la que docents i investigadors amb inquietuts i creativitat ens mostren les seues formes d'abordar la formació de persones partint de punts de vista artístics o relatius al Dibuix Tècnic i a la matèria de l'Educació Plàstica, Visual i Audiovisual. 

Perquè aquesta jornada siga un èxit necessitem de la col·laboració de formadors que tinguen la voluntat i les ganes de compartir la forma en què realitza la seua tasca i els seus projectes educatius. Com a la convocatòria anterior, aquells que siguen seleccionats realitzaran les seues presentacions al Saló d'Actes de l'IVAM en format petxakutxa i no vós preocupeu si no heu escoltat mai d'aquest format que us arribaran les pautes per a poder fer la xarrada en aquest format.

La inscripció s'ha de fer emplenant aquest FORMULARI.

La Jornada tindrà lloc el dia 25 d'abril de 2020, com ja s'ha comentat abans, a l'Institut Valencià d'Art Modern.

El plaç d'inscripció de propostes finalitza a febrer. El comité de selecció es posarà en contacte amb les persones responsables de les deu propostes més interessants i motivadores.


Així que, si teniu coses per a contar o conegueu algú que vullga ser escoltat com parla de les "seues cosetes" tan motivadores, cal omplir el formulari d'inscripció.

Vinga, animeu-vos!! Que ja tenim ganes d'aprendre amb vosaltres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada