dilluns, 4 de juliol del 2016

Celebració del Primer Any de la trobada de l'orxata.



Us convidem a tots i totes a la celebració del Primer any de la trobada de l'orxata, serà el 8 de juliol a les 18 h. en la Horchateria Els Sariers. En el mateix lloc on va tenir lloc aquesta trobada fa un any.
Serà un moment de celebració i trobada entre companys, obert tant a professors associats com no associats. 
Fa un any, gràcies a aquesta quedada informal, es va prendre la decisió de crear una associació de professors de la nostra especialitat. Al mateix temps que començaven a materialitzar-se els problemes seriosos de retallades d'hores, implantació de la LOMCE, suprimits, desplaçats, etc. Sense parlar de la falta de respecte i serietat que tenen les nostres assignatures artístiques a tots els nivells.
D'aquí mateix va sorgir el nom: Associació Valenciana de Professorat de Dibuix.

Primera trobada de l'orxata, 10 de juliol del 2015

Primera trobada de l'orxata, 10 de juliol del 2015
A la setmana següent d'aquesta trobada ens reunirem els presents, en la facultat de Belles Arts de València, per reprendre aquest tema però amb deures a realitzar, com van ser la creació d'uns estatuts, elecció de la directiva, etc.
Durant aquest temps no hem parat de treballar, ja sóm associació legalitzada i registrada a la Generalitat Valenciana, i hem començant a funcionar en diferents activitats. Trobades per tractar diferents temes en Consellería, amb sindicats, jornades d'art, participació a la Primavera Educativa, concursos de logos per escolars per tal de crear la nostra imatge corporativa, etc. I estem presents en la creació i gestació de la Federació Estatal de professors de Dibuix, cosa la qual ens il·lusiona, i ens anima a seguir endavant. 
Són moltes coses les que volem celebrar, la nostra història de moment és xicoteta, però no ens volem oblidar del que han estat aquests primers passos. I aquesta trobada de l'orxata, ens és molt especial i ho volem celebrar amb tots i totes.
Solament us demanem que si voleu i podeu assistir ho indiqueu en aquest esdeveniment de Facebook, per saber el nombre aproximat d'assistents.
Esperem que junts puguem seguir recorrent el molt que ens queda per aconseguir.

3 comentaris:

  1. Des de la Universitat de València ens encantarà comptar amb la participació de tots i totes les persones vinculades a l'AVPD de cara a l'exposició "Second Round Art i Lluita a Secundària" que estem preparant al Centre Cultural La Nau per a octubre de 2016. Ho parlem en la reunó de l'orxata. Salut!

    ResponElimina
  2. Des de la Universitat de València ens encantarà comptar amb la participació de tots i totes les persones vinculades a l'AVPD de cara a l'exposició "Second Round Art i Lluita a Secundària" que estem preparant al Centre Cultural La Nau per a octubre de 2016. Ho parlem en la reunó de l'orxata. Salut!

    ResponElimina