Pàgines

dijous, 13 de juliol del 2017

RESISTÈNCIES ARTÍSTIQUES. Convocatòria per als centres educatius


Arriba una convocatòria pública que s'ha promogut des de el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana pel la qual tres projectes artístics col·laboratius formaran part el curs vinent de la vida quotidiana d'alguns centres educatius. D'aquesta manera es preten acostar els processos artístics a la Educació per tal de fer partícipe a tota la comunitat educativa d'un métode de creació i producció d'art.
A petició del Consoci de Museus la Associació Valenciana de Professorat de Dibuix ha tingut representació en la formació del jurat per a la sel·lecció dels projectes presentats per part d'artistes i col·lectius artístics. Des d'ací volem agraïr als representants d'aquest organisme públic la seua confiança.

Esta mateixa setmana i fins al 17 de setembre, s'ha obert el plaç per a que els centres de la Comunitat sol·liciten formar part d'un dels tres projectes artístics, un per província. La informació necessaria la podeu trobar a la web del Consorci de Museus. 
Esperem que es continuen realitzant més projectes innovadors i creatius d'aquest tipus per part de les institucions que sense dubte rebran una bona acollida per part de les comunitats educatives seleccionades perquè com tots sabem l'Art educa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada