dimecres, 15 de febrer del 2017

PAU 2017 i assignatures específiques: divendres 17 de febrer tots a l'IES Lluís Vives per l'Educació

El proper divendres 17 de febrer hi ha convocada una reunió a l'IES Lluís Vives de València per tal de fer un esforç conjunt de tots els departaments de les matèries afectades per la situació de les PAU i treballar perquè l'impacte que s'ha rebut enguany no siga tan dolent l'any vinent.

Aquesta mateixa setmana junt amb professors de l'associació de Tecnologia (APTCV) ens hem estat reunint amb D. Miguel Á. Fernández Prada, vicerector de la Universitat Politècnica de València i el rector D. Estebán Morcillo Sánchez i Isabel Vázquez Navarro Vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València. Els hem plantejat les nostres preocupacions i hem rebut les seues opinions que seran exposades el pròxim divendres.
Dimarts 14 al rectorar de la UPV, professorat de Tecnologia i de Dibuix amb Miguel Á. Férnández Prada

Aquesta reunió no es fa a soles per al professorat de Tecnologia o Dibuix, és una reunió on han d'estar presents representants de totes les matèries, és per això que hem de fer participar a tots els companys dels nostres centres de treball, estem tots afectats.

Per la nostra part i abans de participar a les reunions amb els companys de Tecnologia, hem presentat un escrit dirigit al Sr. Vicent Marzà Ibañez, Conseller d'Educació i al Sr. Miguel Soler Gracia, Secretari Autonòmic d'Educació i Investigació. A l'escrit vam transmetre el nostre malestar davant el tractament de la nostra especialitat per part de les autoritats competents en matèria d'educació. Ací teniu l'escrit per si voleu llegir-ho.



Nosaltres, professors de Educació Plástica Visual i Audiovisual, hem d'estar presents, hem de donar valor al nostre àmbit però hem de treballar amb els nostres companys. 
Junts som més forts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada