diumenge, 21 d’agost del 2016

Activitats previstes per al primer trimestre.

Fuente: pixabay.com

Estimats associats i associades, e
sperem esteu passant un bon estiu.

En primer lloc informar-vos que s'adjunta acta de l'última assemblea i altes recordatoris als vostres e-mails (va ser una assemblea extraordinària que es va dur a terme experimentalment de forma semi-presencial).

Prompte, al setembre, se us enviarà una convocatòria per a la nostra assemblea ordinària d'inici de curs.


Així mateix voldriem recordar e insistir-vos en els últims projectes que s'estàn duent a terme des de l'associació.

1- La participació massiva des dels nostres centres educatius en l'activitat "Dibuixar al Son". La primera setmana d'octubre, els que estiguen inscrits al curs del CEFIRE, hi haurà la formació del professorat i la primera setmana de novembre serà per a la participació amb l'alumnat. 

2- Les jornades "Art i Lluita,  per l'Educació Artística" com a col·laboració amb l'exposició "Second Round, Art i Lluita als Instituts Valencians" de la Universitat de València i amb suport del CEFIRE de Torrent. I ens agradaria molt  que els nostres associats participaren com a ponents en aquestes xerrades de 15-20 minuts que tindràn torn obert de paraula i debat. Aquestes jornades tindràn lloc els dies 13 i 14 d'octubre a La Nau, i hauriem de tindre clara l'estructura de les ponències com a molt tard a principis de setembre, atés que el CEFIRE de Torrent ha de publicar les característiques i continguts d'aquestes.

Repetim les instruccions que donarem a l'últim email a continuació: 
Les persones interessades a participar hauran d'enviar un esborrany de la ponència en una cara de full a avpdformacion@gmail.com abans del 15 de setembre (hem decidit ampliar el termini uns dies per tal de donar un poc de temps després de les vacances). I en una altra cara de full un breu resum del vostre curriculum en el camp de l'ensenyament artístic. 

Aquest tipus de trobades ens enriqueixen i ens ajuden a millorar la nostra labor docent. Agraïm els enviaments que ja s'han fet i esperem molts més.

3- També necessitem voluntari@s per al disseny de cartells, díptics, etc, d'aquestes jornades.

Gaudiu del que ens queda d'estiu







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada