divendres, 5 de febrer del 2016

Activitats de Formació. Febrer 2016

A continuació trobareu les accions formatives que han arribat a l'associació...


ACTIVITATS PER A L'ALUMNAT
  • FICAE - Festival internacional de Cortometrajes y Arte sobre Enfermedades
Dins de les activitats del festival, han programat un cicle monogràfic sobre homofòbia i violència de gènere que es durà a terme a la Filmoteca (seu de València) el dia 4 de març. El festival està promogut i coordinat per Pepe Miralles, professor de la Facultat de Belles Arts de la UPV. Si esteu interessats d'anar amb el vostre alumnat (Batxillerat i 4t d'ESO) podeu cridar a: 648 815 584 o escriure a la següent adreça: festivalficae@gmail.com 
Més informació a la web: arteyenfermedades.blogs.upv.es/ficae/

  • MICE 2016 - 4a Mostra Internacional de Cinema Educatiu
Del 24 al 28 de febrer en diferents llocs (València, L'Eliana, Benetússer i Sagunt)
Vivim envoltats d'imatges. La pantalla d'un telèfon mòbil, la d'un videojoc, la d'un televisor o ordinador, envaeixen la nostra quotidianitat a cada moment. Cada vegada la tecnologia audiovisual és més part de les nostres vides. No obstant això l'entrada d'aquests agents de canvi social a l'escola es mou a un ritme molt més lent. És per això que creiem que ja va arribant el moment d'apostar seriosament per oferir als nostres xiquets, xiquetes i joves, així com a tota la societat en general, les armes que desxifren els codis mediàtics imperants.
Més informació a la web: www.micevalencia.com

  • Cinema Jove - Festival Internacional de Cinema de València
Del 17 al 24 de juny de 2016 a València. 
Dins del festival s'organitza la Trobada Àudiovisual de Jovens. Per a competir a la trobada de curtmetratges, han d'estar realitzats per jovens espanyols de fins a 24 anys i que pertanyen a centres educatius, EPA, associacions de jovens, cicles formatius... Els curtmetratges hauran de presentar-se abans del 15 d'abril de 2016.
Més informació a la web: www.cinemajove.com 


FORMACIÓ DE PROFESSORAT
L'únic centre en tot el territori valencià amb assessoria específica en l'àmbit de les arts plàstiques. 

  • El audiovisual en el aula.
Activitat de formació organitzada per la fundació Mainel per a la vesprada del proper 19 de febrer. Més informació a la web.
  • Art i educació: second round i altres estètiques innovadores
Activitat de formació en el context del projecte Second Round (impulsat pel nostre company Ricard Huerta). Podeu trobar més informació a la web.
  • TED x UPValència
Con el propósito de difundir las ideas que merecen la pena, TED ha creado TEDx, un programa de conferencias locales y organizadas de forma independiente que permiten disfrutar de una experiencia similar a las conferencias TED. Podeu trobar més informació a la web.


CONCURSOS PER A L'ALUMNAT
  • 4º edició Concurs video "Participa Mélies"
Es tracta d'un concurs de videos obert a totes les persones i centres educatius. La font d'inspiració són els trucatges creats per Georges Méliès: subtitució, sobreimpressió i jocs d'escala.
Podeu trobar més informació a la web: www.participamelies.com 

  • 8ª convocatoria DKV Fresh Art
Concurs per a premiar els talents artístics d'alumnat de Batxillerat i Grau Mitjà. Més informació ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada